Pentru efect imediat, citește articolul și savurează infuzia de poze vesele de mai jos cu următoarea melodie:

Pentru mine, când spui oraș spui mașini, trafic, agitație, noutate, culoare, oameni, muzică, evenimente, distracție, restaurante, cafenele, concerte. Sâmbătă la prânz, într-un loc ascuns de pe Splaiul Dâmboviței, am găsit o oază urbană numită Grafitti Wrooom #2.

Grafitti Wrooom #2 este de fapt tot ce mi-aș dori de la un eveniment auto. Aici am găsit broscuțe vintage ce se lăsau admirate, bus-uri parcă scoase din Scooby Doo(știu că și voi v-ați gândit la asta, chiar dacă nu ați spus-o!), noua mașină electrică de la Volkswagen numită e-up! și multe alte modele, vechi și noi, pe care le puteai testa sau poza. Totul într-o atmosferă relaxată de festival.

Mi-a plăcut foarte mult evenimentul organizat de Midocar. Am ajuns pe la prânz, când soarele ardea cel mai rău, obosită după un examen. Mi-am găsit repede un loc pe un șezlong la umbră și am intrat în atmosfera de vacanță cu o limonadă făcută de Iulian: misiune îndeplinită 2 în 1 – m-am hidratat și am făcut și o faptă bună.

Puțin mai târziu am mâncat unul din cei mai buni burgeri de la Burger Van, în timp ce ascultam concertul EMIL, ținut chiar din Portocală….Nu, nu sunt la mare. Cum adică ce portocală?

Portocală este Music Transporter – un bus Volkswagen Transporter T2 vintage restaurat cu măiestrie de Midocar împreună cu iubitorii de mașini cu poveste de la Autobaza. Așa a ajuns Portocală să devină primul studio de radio mobil din România, care transmite, de oriunde ar fi, programe și concerte pe Autobaza Radio.

Să aveți o vară frumoasă, plină de excursii colorate!